Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 11 noiembrie 20:00.

Nimic nu-mi scapa

Este o comedie savuroasă despre iubire şi disimulare,. Regia este semnată de Mihai Baranga,  actor  cu o experienta bogata in teatru si film ,  cistigator  a numeroase   premii nationale si internationale cu spectacolele  in  care a jucat si  pe care le-a regizat. A colaborat în mai multe  seriale TV. Si  de data aceasta îşi pune amprenta  regizorală  creând  un spectacol de marcă premiat   cu Premiul Publicului  la  Festivalul de Comedie  ,, Comic 7B’’. Situaţiile  imprevizibile, uneori chiar absurde,  în  combinaţie cu prestaţia ireproşabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public.

 

Distributie de exceptie: .

Carmen Lopazan  -Actriță talentata care a colaborat cu Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie și Teatrul Național  făcându-și apariția în filmele: „Marți, dupa Crăciun”, „Cealaltă Irina”, „Camelia” și serialul de televiziune „La urgență“. A mai dublat vocea personajelor din desenele animate: Tutenstein, Spioanele, W.I.T.C.H., Ever After.

ANIELA PETREANU – Tanara actriță cu un talent deosebit  s-a remarcat în mai multe  seriale de televiziune printre care: ,,Gogomanii’’, ,, Divertis mall’’,  ,,Serviciul Roman de Comedie’’ avind un rol important in comedia ,,S-a furat mireasa’’ produsa de Media  Pro.

Andra Iulia Stoicescu– A devenit familiara marelui public datorita interpretarii de exceptie din emisiunea „Razushow”, fiind actrita principala, in cadrul TVR. Pe langa diferite colaborari pentru seriale si alte emisiuni, cu televiziuni precum ProTv, Prima Tv, Antena 1, Euforia Tv, a interpretat roluri  in cinematografie in filmlele :”Dramakarma”, „Un film SIMPLU”, „Vizitatorul”. Pe scena teatrului, este admirata in spectacolele: „Doi pe un balansoar”, de William Gibson, „Cerere in casatorie”, de A.P.Cehov, „D’ale Carnavalului”, de I.L.Caragiale, „Priveste inapoi cu manie”,  de John Osborne.

 

CRISTI TOMA – Actor cu talent inascut si cu o vasta  experienta  in teatru  si  film a jucat in,, Filantropica’’,  ,,Restul e tacere’’. ,, Arestat la domiciliu’’, ,, La Servici’’  etc.

CLAUDIU MAIER – un actor cu un umor deosebit, s-a remarcat in lumea  teatrului și a apărut pe micile  si marile ecrane in  producțiile  Media PRO: ͞,,Divertis͟’’, ,,Spitalul de dementa’’,  ,, S-a furat mireasa’’ :