Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 4 septembrie 21:00.

Cei o sută de ani de la Marea Unire sunt celebrați de Primăria Capitalei, prin ARCUB, în cadrul „Concertului extraordinar de Centenar”, susținut de Orchestra Internațională a Românilor la Ateneul Român, în data de 4 septembrie, ora 19.00.

 

Programul muzical bogat, care cuprinde atât lucrări românești, cât și străine, compuse de Tiberiu Olah, Ciprian Porumbescu, Constantin Dimitrescu, Johann Sebastian Bach, Mihail Ivanovici Glinka, Bellini, Piotr Ilici Ceaikovski, Giacomo Puccini, Dmitri Șostakovici, Francesco Cilea, Nikolai Andreyevich Rimsky-Korsakov, va fi interpretat de artiști valoroși, precum Elena Moșuc, Rodin Moldovan, Bogdan Băcanu, Christoph Sietzen, care vor fi conduși de la pupitru de două nume însemnate ale muzicii: Nicolae Moldoveanu și Christoph Hebeisen.

 

Concertul este un prilej de întâlnire între muzicieni stabiliți în România, dar și în afara țării, realizând astfel o „Mare Unire” în și prin muzică și oferind o deschidere internațională Orchestrei Simfonice București, care, sub titulatura „Orchestra Internațională a Românilor”, face să dispară bariere geografice, economice, sociale și culturale.

 

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Accesul la concert se face în baza invitației obținute online, în limita locurilor disponibile.