Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 7 decembrie 20:00.

Inspirat de cartea Brâncuși, dragostea mea!, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

 Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.

 Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care aduce în prim plan adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

 Durata spectacolului: 70 minute

 Cu: CLAUDIA MOTEA

 Voce Constantin Brâncuși: MARIUS BODOCHI

Pian: Adina Cocargeanu

Vioară: Geanina Meragiu

REGIA & Light Design: BEATRICE RANCEA

 Producător: INTERNATIONAL ARTISCAN

 Parteneri de onoare: Asociația Culturală Libris Brașov/ Editura CREATOR, Centrul UNESCO Mihai Eminescu, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Asociația OR, Impro Media SRL

 

Din cronici teatrale:

 „E un spectacol original, necesar, dinamic și expresiv din toate punctele de vedere, care se adresează și publicului informat, și celui profan, deoarece conține o mare doză de magie recreând portretul unui geniu. După spectacol, am avut inima plină!”

                                                                    Critic de teatru Dinu Grigorescu

 

”Rarisim spectacol. Am trăit în imponderabil. Claudia Motea este fenomenală!”

 

                                                            Critic de teatru Nicolae Havriliuc- Teatrul Azi

 

”Un spectacol adevărat cu o interpretare fără rival și un text cutremurător. Jos căciula! ” 

                                              Constantin Lupeanu- Președinte ICR Beijing- China

 

 

”Să-l sculptezi pe genialul Constantin Brâncuşi în memoria românilor, printr-un astfel de act artistic, mi se pare un dar neasemuit. Nouă roluri şi – Dumnezeule! – atâtea trăiri! Nouă muze şi o singură actriţă! Mulţumim!”

   Gabriel Lixandru – jurnalist Ziarul Argeșul

 ”Actrița Claudia Motea inventează și se reinventează în fiecare personaj, străbătând toată paleta artistică de sentimente : bucurie, tristețe, disperare, extaz, pe parcursul unui singur spectacol la fel de rotund și amețitor ca Sărutul lui Brâncuși. Extraordinar !”

          Prof. Dr. Carmen Bobocescu, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

     ”Iată un fragment intim din viața celebrului artist român, purtându-ne cu originalitate și talent pe tărâmul muzelor care l-au inspirat, l-au respectat, l-au iubit și nu l-au părăsit niciodată. Un spectacol ce trebuie să ajungă la sufletele cât mai multor spectatori!”

          Prof. dr. Ovidiu Cornilă –”Destinul Românesc” Madrid