În perioada 17 iulie – 20 septembrie, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, dimineaţa de la ora 10:00 şi seara de la ora 20:00, vă aşteaptă momente de relaxare şi divertisment în parcurile bucureştene, în cadrul proiectului BUCUREŞTI – CARTIER DE VARĂ.
 
Fie că preferaţi creaţiile pentru copii, comedia dell`arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, zeci de artişti vă vor oferi montări de succes.
Reprezentaţiile vor fi susţinute de actorii teatrelor profesioniste din Bucureşti (Bulandra, Nottara, Mic, Evreiesc, Ion Creangă, Excelsior, Ţăndărică, Opera Comică, Constantin Tănase, Masca şi Metropolis), de trupe independente (D`Aya, Spiriduşii Poveştilor, Teatrul de Magie Andrei Teaşcă, Pur Anima ş.a.), de studenţii UNATC şi de elevii Şcolii de Artă Bucureşti.

În serile când nu e teatru, e muzică: jazz cu A.G. Weinberger, cântecele Bucureştiului de altădată cu Silviu Biriş, partituri de operă cu soprana Anca Pârlog, muzică medievală cu „Truverii”.

Un invitat special al evenimentului este Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, care aduce în prim plan proiectul KARTIER. Manifestarea are ca scop promovarea culturii urbane, sub toate formele ei, fie că ne referim la muzică (rap, electro, rock, folk), la dans (street, break dance) sau la sporturi extreme (rolling, skateing, biking).