Proiect creat de Obor Productions şi finanţat de ARCUB în cadrul Programului Bucureşti. Oraş deschis 2021

Duminică, 5 septembrie, ora 19.00, spectacolul LO.LI.TA. A LO-VE Story, după Vladimir Nabokov, dă startul seriei „Trei Apropouri pe Bulevard”, o selecție de trei spectacole ale Teatrului Apropo, de trei facturi diferite (clasic, senzorial, contemporan) care „se văd” pe scena Teatrului Nottara de pe Bulevardul Magheru, în septembrie și octombrie.

LO.LI.TA. A LO-VE Story este o dramatizare originală după Vladimir Nabokov, regizată de Monica Pop.

Humbert Humbert e vinovat – de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores. Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița ce nu trebuie să crească niciodată, Lolita.

După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui… O umbră le pândește atent fiecare mișcare.

Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat. Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.

LO.LI.TA. A LO-VE Story

După Lolita de Vladimir Nabokov

Regia: Monica Pop

Distribuție:

Humbert Humbert – Gelu Nițu

Lolita – Beatrice Rubică

Charlotte Haze – Marcela Motoc

Clare Quilty – Ștefan Velniciuc

Scenografia: Diana Miroșu

Muzica: Alexandru Suciu

Light Design: Radu Popescu

Mișcare scenică: Hera Alexa

Asistență de regie: Beatrice Popescu

Video-proiecție și montaj: Nicu Rotaru și Șerban Pîrvu

Durata: 2h

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 16 ani.

Pentru reprezentațiile găzduite de Teatrul Nottara, biletele se găsesc pe site-ul Teatrului Nottara sau pe https://www.blt.ro/lo-li-ta-a-lo-ve-story.html

Seria „Trei Apropouri pe Bulevard” continuă cu reprezentaţia din 16 septembrie a spectacolului senzorial orfEU și Euridice la Teatrul Nottara.

Sursă foto: Teatrul Apropo