UPDATE 06.09.2021:

Din motive obiective spectacolele „Bull” și „Noapte bună, mamă!” programate în datele de 8, respectiv 10 septembrie 2021, de la ora 19:00 se vor juca la Sala STUDIO- Gabroveni 57 a Teatrului Mic, și nu la ARCUB, pe scena Sălii Mari (Str. Lipscani 84-90), cum au fost anunțate inițial.  

 Biletele achiziționate rămân valabile în continuare.

__________________________________________________________________________________

Teatrul Mic anunță deschiderea stagiunii 2021-2022 și programarea spectacolelor „Bull” și „Noapte bună, mamă!” la ARCUB – Sala Mare (Str. Lipscani 84-90) în datele de 8, respectiv 10 septembrie 2021, de la ora 19:00.

Spectacolul Noapte bună, mamă” de Marsha Norman, regizat de Vlad Massaci și jucat impecabil de actrițele Andreea Grămoșteanu și Dana Dembinski- Medeleanu, a avut premiera la finalul stagiunii trecute și reprezintă a doua montare a acestui titlu pe scena Teatrului Mic, după spectacolul lansat în 1988, ale cărui protagoniste au fost Olga Tudorache și Liana Ceterchi.

În același timp, scena Sălii Mari de la ARCUB se află tot la o doua întâlnire cu acest text, după montarea semnată de regizorul Mircea Cornișteanu în anul 2014, cu o distribuție de excepție – Florina Cercel și Cerasela Iosifescu.

Piesa ce stă la baza spectacolului a fost premiată cu Pulitzer în 1983 și nominalizată la Premiile Tony, fiind un text ofertant ce dă ocazia actrițelor să strălucească. 

În legătură cu decizia de a opta pentru acest text, regizorului Vlad Massaci  afirmă că „Noapte bună, mamă! de Marsha Norman este un text propus în programul „Teatrul pentru actori… și numai cu actori” al Teatrului Mic, un program care s-a concentrat mai mult pe detaliile interpretării actoricești și mai puțin pe viziunea regizorală. Deci, lucrul cu actorul este ceea ce primează și aici. Repetițiile la spectacol s-au desfășurat în bună parte pe Zoom, ceea ce a și dus la ideea spectacolului pe care îl veți vedea.

 „Noapte bună, mamă!” povestește despre relația dintre o fiică care își anunță mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, se află amănunte ascunse cu grijă și sunt reglate conturi până acum nereglate. Sunt sigur că ne vom regăsi cu toții în personajele Marshei Norman! Invit spectatorii la întâlnirea cu două minunate actrițe ale Teatrului Mic – Andreea Grămoșteanu și Dana Dembinski.”

„Bull” de Mike Bartlett este celălalt spectacol găzduit de ARCUB, în virtutea parteneriatului dintre cele două instituții, fiind programat să se joace în datele de 8 și 30 septembrie, de la ora 19:00.

Spectacolul regizat de Silviu Debu, cu Gabi Costin, Vlad Corbeanu, Diana Cavallioti și Virgil Aioanei, în rolurile principale, se pliază pe contextul actual, în care firmele și companiile mari au fost nevoite, din cauza pandemiei, să recurgă fie la restructurări, fie la reorganizarea și modificarea desfășurării activității angajaților – în regim de telemuncă.

Biletele  pot fi achiziționate direct de la casa de bilete a Teatrului Mic (Gabroveni 57), de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) sau online de pe website-ul www.teatrulmic.ro și platforma bilet.ro.

Pentru mai multe detalii despre programul spectacolelor Teatrulului Mic puteți urmări constant website-ul www.teatrulmic.ro și conturile de Facebook și Instagram ale teatrului.

Spectacole organizate de Teatrul Mic cu sprijinul ARCUB.