Cea de-a 33-a ediție a Festivalului Național de Teatru se desfășoară la București, între 20 și 30 octombrie 2023, sub tema LABORATOARELE SENSIBILULUI, curatoriată de Mihaela Michailov, Oana Cristea Grigorescu și Călin Ciobotari. Festivalul Național de Teatru este un proiect cultural produs de Asociația UNITER – Uniunea Teatrală din România și Televiziunea Română, coprodus de Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Direcția de Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București.

Biletele pentru spectacolele celei de-a 33-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare MIERCURI, 4 octombrie, ora 12.00, concomitent, pe toate platformele de vânzare ale fiecărui teatru gazdă, precum și la casele lor de bilete. Pentru un acces ușor, vă recomandăm să accesați reprezentațiile dorite din programul pe zile afișat pe site-ul www.fnt.ro și, apăsând butonul Cumpără bilete, veți fi redirecționat exact în pagina de achiziție a biletelor la reprezentația dorită

Toate detaliile privind programul spectacolelor şi al evenimentelor conexe din cadrul festivalului sunt disponibile pe www.fnt.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru.

Vă aşteptăm la Festival!

FNT este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. Parteneri: Institutul Cultural Român, Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, ITI – Centrul Român al Institutului Internaţional de Teatru.

Partener media tradiţional: Radio România.