Perioada în care organizaţiile nonprofit din Bucureşti pot depune dosarele de înscriere pentru a deveni parteneri în cadrul proiectului Urban Christmas Market se prelungește până pe 25 noiembrie.

Urban Christmas Market oferă micilor producători locali din oraş posibilitatea de a expune şi vinde obiecte de design şi produse artizanale originale în perioada 6-23 decembrie, la ARCUB Gabroveni. Propunerea trebuie să includă minimum cinci producători locali din comunitatea creativă a oraşului: creatori de produse nealimentare sau producători şi vendori de produse alimentare.

Ca urmare a prelungirii open call-ului pentru parteneri, noua perioadă de desfăşurare a Urban Christmas Market este 6-23 decembrie 2021. Târgul va fi deschis zilnic, între orele 12.00 şi 21.00, la sediul Hanului Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni. Vizitatorii Urban Christmas Market vor putea alege între obiectele de design prezentate la secţiunea Maker’s Market, street food & drinks şi produsele alimentare artizanale la Food & Drinks Corner, iar cei mici pot participa la atelierele educative de la Education Corner.

Dosarele de înscriere se trimit la adresa de mail inscrieri@arcub.ro. Rezultatele finale din cadrul apelului deschis „Urban Christmas Market” vor fi anunţate pe 26 noiembrie 2021. Lista documentelor necesare pentru înscriere, Regulamentul de selecție și Formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul ARCUB, la secțiunea Proiecte – Festival.