Pe 10 septembrie ieşim din club şi mergem afară, în aer liber, la Arenele Romane, pentru Ian Brown, UNKLE Sounds, Şuie Paparude şi mulţi alţii, în cadrul evenimentului pregătit de Club Control.

Revista Arte & Meserii oferă şansa fanilor să câştige o invitaţie dublă la concert şi să fie publicaţi în numărul 7 al publicaţiei. În fiecare săptămână lansăm provocarea de a scrie o recenzie a unui album ce aparţine artiştilor din line-up. Prima săptămână: o recomandare de album Ian Brown, din cariera solo sau din perioada The Stone Roses. A doua săptămână, aşteptăm recenziile voastre ale albumului preferat dintre cele semnate UNKLE, iar în a treia etapă a concursului trecem la trupa românească Şuie Paparude. Trimiteţi până în ziua de deadline (dacă vor fi trimise după acea zi, nu vor mai fi luate în considerare) pe adresa alexandra@asociatiapaspartu.ro.

La sfârşitul fiecărei etape vom anunţa câştigătorul invitaţiei duble.

Fiecare participant poate trimite doar o recenzie în fiecare etapă (dacă nu aţi avut noroc la etapa anterioară, puteţi încerca din nou, cu un alt album al artistului din săptămâna următoare). Textul trebuie să conţină maximum 150 de cuvinte şi să fie precizate clar artistul, numele albumului, anul apariţiei şi casa de discuri la care a fost înregistrat. Pot fi atât review-uri pozitive, cât şi negative (dar să existe şi nişte argumente care să vă susţină părerile). Pot fi texte mai personalizate sau mai obiective, în funcţie de stilul vostru. Încurajăm libertatea de exprimare, originalitatea şi spontaneitatea în textele voastre. Credem că e de la sine înţeles ca articolele să nu mai fi fost publicate anterior de către voi sau preluate de pe alte site-uri fără a fi precizate sursele.

Prima etapă a concursului, săptămâna 30 iulie – 6 august: Ian Brown

Ian Brown este un artist britanic, fost solist al trupei de alternative rock The Stone Roses, alături de care a lansat albumele The Stone Roses (1989) şi Second Coming (1994). Cel mai recent album din cariera solo a lui Ian Brown se numeşte My Way şi a fost lansat în 2009.

A doua etapă a concursului, săptămâna 7 – 14 august: UNKLE

A treia etapă a concursului, săptămâna 15 – 22 august: Şuie Paparude

Aşteptăm recenziile voastre!