Bucureştiul începe cu tine! Vino în Piaţa Constituţiei şi fii mândru că eşti bucureştean!


Cele mai cunoscute trupe româneşti urcă în noaptea de 31decembrie-1 ianuarie pe scena din Piaţa Constituţiei, la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB (Centrul de proiecte culturale al PMB).  


Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf ,Andreea Bănică, Alex, Connect R sunt pregătiţi să vă ofere piesele de succes din repertoriul lor.

 

Gazdele Revelionului: Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.


Cu 5 minute înainte de a trece în noul an, bucureştenii vor fi provocaţi să-si recunoască apartenenţa la acest oraş, să cânte alături de Holograf  IMNUL Bucureştiului. Este vorba despre o adaptare pe una dintre compoziţiile trupei Holograf, devenită hit în anul care tocmai se încheie. Piesa, în interpretarea trupei Holograf şi a Corului bucureştenilor, poate fi ascultată dacă accesaţi următorul link: http://dlf.transfer.ro/transfer_ro-22dec-8f0977d2a17.zip  

 

Prof. Dr. Sorin Oprescu, Primar General:


“Este timpul să nu ne mai hulim nici concetăţenii, nici oraşul în care trăim. Hai să trecem în 2011 cu bucurie, cu sentimente de prietenie. Să construim împreună oraşul pe care ni-l dorim, Bucureştiul copiilor noştri.


Bucureştiul începe cu tine, cu mine, cu noi!


La mulţi ani, Bucureşti. La mulţi ani, România!”