În semn de respect față de Majestatea Sa Regele Mihai I și în urma decretării doliului național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, evenimentul Bucharest Gaming Week care urma să fie desfășurat în perioada 12-17 decembrie 2017, se va reprograma pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2018.

Programul oficial va fi comunicat, în curând, pe site-urile www.arcub.ro și www.bucharestgamingeeek.ro

Persoanele care doresc contravaloarea biletelor sau abonamentelor achiziționate sunt rugate să contacteze agenția de bilete emitentă:

– cei care au achiziționat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;

– cei care au achiziționat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, de marți până vineri, în intervalul orar: 15:00 -20:00.

 

Totodată, cei care vor să participe la eveniment și au achiziționat bilete sau abonamente, acestea își păstrează valabilitatea pentru data la care Bucharest Gaming Week va fi reprogramat.

 


Dedicat industriei creative care începe să reprezinte un pilon important pentru evenimentele din capitală, Bucharest Gaming Week aduce în perioada 12 – 17 decembrie, la București, cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume: pasionații de esports și gamerii dedicați. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB. Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români și conferințe educative.

 

Evenimentul central se va desfășura la Romexpo în zilele 16 – 17 decembrie cand vor avea loc  finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, o ocazie unică de afirmare pentru jucătorii profesioniști din România.

 

Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, Bucharest Gaming Week oferă în cadrul evenimentului central experiențe cât mai variate gamerilor de toate vârstele: turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri.

 

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități printre care întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, experiențe inedite în Virtual Reality (VR) și mobile games, competiții ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului și multe altele. Evenimentul va aduna cele mai bune echipe de sport electronic din regiune dar și companii de IT și studiouri de jocuri video care își desfășoară activitățile specifice în București. Bucharest Gaming Week se dorește a fi un festival dedicat pasionaților de jocuri video, sporturi electronice și echipamente aferente acestor activități.

 

Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Detalii pe arcub.ro

 

Urmăriți-ne pe:    

Detalii pe www.arcub.ro

Descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS!