După prima ediție din 2015 a Trialogurilor la ARCUB, unde peste 60 de persoane au călătorit în timp și au văzut drumul unei generații de artiști români chiar prin ochii celor mai însemnați reprezentanți ai săi – Mircea Baniciu și Nicu Alifantis – dialog moderat de jurnalistul Doru Ionescu, urmează un nou episod, tot cu caracter autohton.

 

Astfel, joi, 26 februarie, de la ora 19.00, Ceainăria ARCUB va găzdui întâlnirea dintre autorul Radu Paraschivescu și omul de televiziune și de radio Luca Niculescu, în cadrul căreia vor dezbate tema „… în lume nu-s mai multe Românii”. Discuția va fi completată de recitalurile solo, în aceeași notă, ale naistei Cornelia Tihon.

 

Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat în luna februarie 2014. Invitații speciali ai edițiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare, scriitoarea Gabriela Adameșteanu, actrița Oana Pellea, poeta Ana Blandiana, regizorul Nae Caranfil și muzicienii Mircea Baniciu și Nicu Alifantis. Scopul central al întâlnirilor din seria Trialoguri la ARCUB este acela de a le oferi bucureştenilor şansa de a participa la discuţii relaxate, pe teme diverse, abordate de personalităţi ale lumii culturale.

 

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batişte nr.14.