BILETE

Duminică, 19 februarie, la împlinirea a 147 de ani de la naşterea marelui artist Constantin Brâncuşi, se joacă la Sala Mare ARCUB Gabroveni spectacolul de teatru „ Brâncuşi, dragostea mea”, un one woman show creat şi interpretat de Claudia Motea, în regia lui Beatrice Rancea.

Inspirat de cartea cu acelaşi nume a scriitoarei şi actriţeiClaudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, spectacolul aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu. 

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, iar prezenţa lui Brâncuşi este construită prin cuvinte din scrisorile artistului rostite de vocea actorului Marius Bodochi, pe muzica live interpretată la vioară de Geanina Meragiu şi la pian de Natalia Usenko.

„Actriţa Claudia Motea inventează şi se reinventează în fiecare personaj, străbătând toată paleta artistică de sentimente: bucurie, tristețe, disperare, extaz pe parcursul unui singur spectacol la fel de rotund şi ameţitor ca «Sărutul» lui Brâncuşi. Extraordinar!” Prof. Dr. Carmen Bobocescu, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

Spectacolul a fost lansat în februarie 2022, la împlinirea a 146 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe acub.ro, bilet.ro și de la casa de bilete ARCUB.

Preţuri bilete:

Cat.I – 50 de lei;

Cat.II – 35 lei.

DUMINCĂ, 19 FEBRUARIE, ORA 19.00

ARCUB Gabroveni – Sala Mare

Brâncuşi, dragostea mea!

De şi cu: Claudia Motea

Regia & light design: Beatrice Rancea

Voce Constantin Brâncuşi: Marius Bodochi

Pian: Natalia Usenko

Vioară: Geanina Meragiu

Durata: 1h 10’

Producător: International Artiscan

Parteneri de onoare: Asociația Culturală Libris Brașov/ Editura CREATOR, Centrul UNESCO Mihai Eminescu, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Asociația OR, Impro Media SRL