Miercuri, 27 mai de la ora 19.00, ARCUB prezintă Prizonierul din Manhattan, un spectacol de Iarina Demian după o piesă a lui Neil Simon, unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi dramaturgi americani contemporani.

 

Scenografia este semnată de Adriana Grand iar ilustraţia muzicală şi light design-ul sunt realizate de Tudor Chirilă.

 

Protagoniştii sunt: Tiberiu Păun, Afrodita Androne, Sorin Cociş, Jeanine Stavarache, Magda Catone , Mariana Dănescu. 

 

New York, metropola de vis în care oamenii par să trăiască o viaţă lipsită de griji şi probleme, ascunde dincolo de aparenţe acelaşi tumult existenţial, pe care îl trăim toţi. Nesiguranţa zilei de mâine, facturi restante, vecini zgomotoşi, certuri în cuplu, rude băgăcioase şi tot soiul de neplăceri se adună în casa soţilor Mel şi Edna. Şi, ca şi cum toate acestea n-ar fi fost de ajuns, cei doi se confruntă şi cu alte momente dificile.

 

«Remarc încă o dată autenticitatea felului de a spune regizoral povestea. Rezultatul este un spectacol născut, nu făcut, o savuroasă şi profundă istorie de viaţă în care amarul şi situaţiile comice coexistă şi se completează bogat şi variat. »

(Răzvana Niţă – PORT.ro)

 

“Prizonierul din Manhattan este o comedie neagră,  în cel mai profund înţeles al cuvântului, genul  pe care îl iubesc cel mai mult, nu doar ca regizor, ci şi, mai ales, ca actor. Comedia neagră este ca un sport extrem: trăieşti  bucurii şi spaime la cele mai înalte cote. Trăieşti  grandoarea şi prăbuşirea în acelaşi timp. Trăieşti imposibilul.” (Iarina Demian)

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro

 

Preţ: 35 lei (Categoria I) şi de 25 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15 lei.

 

Biletele sunt disponibile și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos.

 

 

BILETE ONLINE

 

EVENT FACEBOOK