UPDATE: din motive independende de organizator, reprezentațiile spectacolului Pianul cu Povești au fost anulate.

***

Asociația Actharsis în parteneriat cu ARCUB organizează în zilele 14 mai,  11 iunie, 3 și 9 iulie începând cu ora 11:00, Pianul cu Povesti – un spectacol interactiv de muzică și poezie pentru copii. Având o doză o doză consistentă de umor, actrița Daniela Nane vorbește cu copiii și le deschide apetitul pentru lectură, iar poeziile și fabulele alese îi amuză atât pe cei mici, cât și pe părinți.

În plus, copiii vor face cunoștință cu mari nume ale literaturii române și universale: La Fontaine, Grigore Alexandrescu, Marin Sorescu, Steinbeck, Topârceanu și alții.

Pianul conduce publicul pe note muzicale ale îndrăgitelor  filme de desene animate cum ar fi „Frumoasa și bestia”, „Pantera roz”, „Hercule”, „Regele leu„ și „The Flintstones” .

La pian – pianista concertistă Ioana Lupascu, studentă a marelui pianist rus LAZAR BERMAN, care spunea despre ea ca are „imense posibilități tehnice și artistice”. Ioana a fost denumită în presă „o forță a noii generații”.

Un spectacol prețios ca o perlă de colecție, dar plin de energie, vivacitate și umor, care timp de 60 de minute va aduce zâmbetul pe fața copilului tău.