IMPORTANT: Vă informăm că, din motive obiective, spectacolul programat în data de 16 aprilie, ora 11:00, la Sala Mare ARCUB, se anulează. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Piesa de teatru „Păhărelul cu Nectar” este scrisă în versuri, într-un limbaj poetic ce aduce în atenția micilor spectatori lumea multicoloră a gâzelor și a florilor. Frumusețea, bunătatea și hărnicia câștigă întotdeauna în universul mic al înaripatelor bâzâitoare. Margaretele, Macii, Fluturii, Greierii și alte ființe delicate sunt câteva dintre personajele cărora Valeriu Anania le împrumută comportamente specific umane.

Acest univers de poveste pentru cei mici dar și pentru cei mari, reușește să binedispună cu replicile pline de haz, să surprindă cu jocul scenic exploziv, să încânte cu ritmurile melodice special concepute pentru aceasta.

„Eu cred foarte mult în valența educațională a artei scenice și am observat de multe ori impactul pe care un spectacol îl poate avea asupra publicului. Teatrul muzical este un vehicol ideal pentru diseminarea valorilor-model prezente în text. Dincolo de însușirea cultural-distractivă, consider că o asemenea producție oferă privitorilor un instrument analitic prin care ei vor putea discerne cu mai multă ușurință între bine și rău.” (Ștefan Ruxanda, regizor)

„Păhărelul cu Nectar” nu este doar un spectacol pentru copii, este un spectacol memorabil ce îi va încânta și pe cei mici și pe cei mai mari; este un spectacol inedit pentru întreaga familie.


Spectacol pentru copii 6+ ani
Text: Bartolomeu (Valeriu) Anania
Muzica: Eugen-Dan Drăgoi
Regia: Ștefan Ruxanda
Videoproiecții: Cartea cu Arici
Distribuția: Alexandra Giurcă, Alexandra Penciu, Doina AntohiVlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda
Durata: 1 oră

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe arcub.ro, bilet.ro sau de la casa de bilete ARCUB (Str.Lipscani, nr.84-90).

Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, astfel:

Cat. I – 35 lei

Cat. II – 25 lei

Spectacolul face parte din Stagiunea Artelor Performative de la ARCUB.

Stagiune Plăcută de Radio Guerrilla