ArCuB în parteneriat cu Ghost Town Events şi British Council, prezintă în premieră pe data de 8 aprilie, la Atelierul de Producţie, un eveniment ce poartă amprenta unei combinaţii muzicale originale reprezentată de artişti precum: DJ Yoda, The Disablists, Marwan, Tremour, Dirty Dance Squad.

 

Experienţa muzicală a evenimentului va atrage atenţia celor ce vor să guste din cultura Turntable de cea mai bună calitate, dar şi celor îndrăgostiţi de funk, breakbeat, hip-hop, drum&bass până la electro şi dubstep sau celor pasionaţi de scratch-uri şi beat-juggling.

 

Selector Radio, powered by British Council va fi prezent la Atelierul de Producţie, începând cu orele 20:00. Un dj Selector Radio ne va asigura încălzirea pentru petrecerea ce va urma.

 

Capul de afiş al line-up-uluieşte Dj Yoda, aceasta fiind prima sa apariţie pe scena din România. De warm-up se vor ocupa Dj Tremour şi Marwan. The Disablists vor încălzi publicul pentru marea intrarea a lui Dj Yoda. Noaptea se va încheia cu Notsocommon Dj şi Bully în ritmuri de booty and funky breaks, electro, techno, hip-hop şi dubstep.