ArCuB în parteneriat cu Asociaţia TAM TAM vă invită luni, 11 februarie, de la ora 20.30, la Clubul Ţăranului Român la spectacolul OAMENI CA NOI de Liviu Lucaci.

 

Cu: Andreea Grămoşteanu, Delia Nartea, Dragoş Huluba, Alex Conovaru

Regia:   Liviu Lucaci

Muzica şi versurile: Delia Nartea

Scenografia: Iuliana Gherghescu

Sunet: Cătălin Munteanu 

Sunet şi Lumini: Radu Valeriu

Feat. Voce: Micutzu

 

Piesa Oameni ca noi  este o tragicomedie contemporană în care personajele aflate la limită dansează pe firul subţire întins peste prăpastia ce se cască la picioarele lor.

„Pentru o viaţă sănătoasă, gândiţi-vă la moarte în fiecare zi!” – iată un îndemn din spectacol care sună ca un final de publicitate la sfârşitul lumii.

”Cine sunt oamenii care ne înconjoară? Cum sunt vieţile lor? Care sunt motivele care îi împing înainte? Ce-şi doresc? Ce-i face să dispere şi mai ales care sunt soluţiile lor pentru a rezista încercărilor vieţii încă şi încă o zi? Astea sunt întrebările pe care mi le-am pus atunci când am scris textul şi am început munca la crearea spectacolului. Invit spectatorii să vină să vadă o echipă de actori extraordinari.”

Liviu Lucaci

 

Biletele pot fi achiziţionate la preţul unic de 26.50 lei de la Casa de Bilete ArCuB (Strada Batişte nr. 14) şi în ziua spectacolului de la Clubul Ţăranului Român.