ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită pe 2 noiembrie, de la ora 20.00, la spectacolul O vizită neaşteptată, care va avea loc la Club La Scena (Calea Călăraşilor nr. 55).

 

Într-un timp şi un spaţiu real contemporan, cu iz parizian, elementele suprarealismului îşi fac apariţia, accentuând naturaleţea vieţii. Ce este mai firesc şi mai uman, decât asumarea şi împăcarea cu sinele în faţa morţii? O astfel de experinţă meditativă, transpusă artistic pe scenă prin intermediul unor personaje complexe, se întâlneşte în spectacolul “O vizită neaşteptată”.

 

În epoca actuală, cei mai vizaţi de discriminare sunt oamenii diagnosticaţi seropozitiv HIV/SIDA, cât şi cei cu o altă orientare sau identitate sexuală. Excentricul actor Cyrille, homosexual şi seropozitiv îşi joacă ultimul act al vieţii într-un salon de spital. Aici el este acceptat şi îi acceptă pe cei din jurul lui, care nu-i oferă clipe de compătimire sau teamă de sfârşit.

 

Distribuţia: Ionel Mihăilescu, Nicodim Ungureanu, Georgiana Saizescu, Magda Catone, Axel Moustache, Adrian Drăgănescu, Florin Frăţilă

Scenografia: Suzan Suliman

Costume: Suzan Suliman şi Maria Constantinescu

Muzica: Adrian Fundescu

Traducerea: Paula Voicu

Videoclip şi grafică: Daniel Mihai Constantinescu

 

Biletele pot fi achiziţionate la prețul de 26.50 lei de la Casa de Bilete ArCuB (Strada Batişte nr. 14) , iar în ziua spectacolului de la Clubul La Scena. Intrarea se face în ordinea sosirii, locurile nefiind numerotate.