ArCuB  Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită  duminică  8 aprilie, de la ora 19.00 la o nouă reprezentaţie a spectacolului “O lume pe dos”.


Este vorba despre „un spectacol ce descrie fără menajamente lumea în care trăim – o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg la soluţii limită, fiindcă nu-şi mai găsesc locul, liniştea, măsura, sentimentele sau identitatea.” Regia este semnată de Iarina Demian.

 

Protogoniştii sunt: Tudor Chirilă, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Mircea Drâmbăreanu / Petre Moraru, Andrei Runcanu.


Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).

 

Rezerva online


Pentru acordarea unor facilităţi grupurilor organizate contactaţi serviciul Imagine Mediatizare, Marketing: pr@arcub.ro.

Spectacolele ArCuB încep la ora 19:00. Pentru eventuale excepţii, orele vor fi anunţate din timp pe www.arcub.ro.

Accesul se face începând cu ora 18.30.

După începerea spectacolului, bilete îşi pierd valabilitatea iar intrarea în sală nu mai este permisă. Pentru evitarea situaţiilor neplăcute vă rugăm să fiţi punctuali!