Primăria Municipiului Bucureşti lansează Mica Rivieră, o nouă locaţie de relaxare pentru bucureşteni, situată pe Splaiul Dâmboviţei în zona Piaţa Unirii, Bucureşti.

În evenimentul de deschidere, ce va avea loc sâmbătă, la ora 21.00, vor concerta Alex Velea şi Keo. Duminică, de la aceeaşi oră, bucureştenii se vor bucura de un show de stand-up comedy alături de Bordea, Micutzu şi Badea.

După succesul înregistrat în vara aceasta de proiectul Via Sport, la care peste 10.000 de bucureşteni au participat în fiecare weekend, Primăria Municipiului Bucureşti a decis să extindă alternativele de divertisment din capitală.

Sloganul “Departe de oraş, în centrul Bucureştiului” descrie Mica Rivieră ca fiind locul în care  distracţia şi relaxarea continuă, dincolo de perioada concediilor, prin concerte, show-uri de stand-up comedy şi spectacole.

Locuitorii capitalei se vor putea relaxa la terasele situate pe malul Dâmboviţei pe o perioadă de o aproape două luni de zile.
Prin proiectul Mica Rivieră, Primăria Capitalei plasează Bucureştiul pe harta capitalelor europene în care principalele zone de atracţie ale oraşului primesc plusvaloare prin dezvoltare susţinută.

Mica Rivieră este pentru moment un proiect pilot a cărui continuitate va fi stabilită în funcţie de răspunsul bucureştenilor. Primăria Municipiului Bucureşti va transforma Mica Rivieră într-un proiect de tradiţie al capitalei doar la solicitarea acestora.

Detalii pe http://www.micariviera.ro/

 

Vezi Comunicatul de presă

Vezi Programul evenimentului