ArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită joi 1 martie, de la ora 19.00, la spectacolul Marfă vie, după A.P.Cehov, o dramatizare de Nicolae Urs.

 

Cu:

ANA COVALCIUC…………………………………………………………………Liza Ivanovna

TUDOR SMOLEANU…………………………………………………..Ivan Petrovici Bugrov

FLORIN BUSUIOC……………………………………………Grigori Vasilievici Groholski

Figuraţie:  Casandra Topologeanu, Cristina Giurgea

                                                

     ‘’…Stii tu ce e talentul? Curaj, minte liberă, elan… Sădeşti un copac şi te gândeşti ce o să fie peste o mie de ani…”                                                             Elena Andreevna din ‘’Unchiul Vanea” de A.P.Cehov .

 Marele talent a lui Cehov, face ca la o sută treizeci de ani de la publicarea nuvelei  Marfă vie , să răsară un nou spectacol de teatru care are la baza opera sa.

 Am pornit acest proiect, în perfect acord cu realizatorul dramatizării şi actorii, cu gândul de a oferi publicului un spectacol ‘’Cehov”. Clasic. Fără viziuni regizorale şi creaţii scenografice care pun în plan secundar opera autorului. Sincer, am zis: nu cred că va discuta cineva peste o sută de ani despre talentul nostru, aşa că hai să ne bucuram cu toţii, artişti şi spectatori, de cel a lui Cehov. Tipul promite…

Dragoş Câmpan

 

Aranjament Muzical: Răzvan Dima

Asistent regie: Casandra Topologeanu

SCENOGRAFIA: MARIA DORE

REGIA: DRAGOŞ CÂMPAN

 

Durata spectacolului: 1oră şi 45 de minute (fără pauză)

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).