ArCuB vă invită sâmbătă 22 februarie de la ora 19.00, la spectacolul Marfă vie, dupăA.P.Cehov, o dramatizare de Nicolae Urs.

 

Cu:

ANA COVALCIUC…………………………………………………………………Liza Ivanovna

TUDOR SMOLEANU…………………………………………………..Ivan Petrovici Bugrov

FLORIN BUSUIOC……………………………………………Grigori Vasilievici Groholski

Figuraţie:  Casandra Topologeanu, Cristina Giurgea

     ‘’…Stii tu ce e talentul? Curaj, minte liberă, elan… Sădeşti un copac şi te gândeşti ce o să fie peste o mie de ani…”                                                             Elena Andreevna din ‘’Unchiul Vanea” de A.P.Cehov .

 Marele talent a lui Cehov, face ca la o sută treizeci de ani de la publicarea nuvelei  Marfă vie, să răsară un nou spectacol de teatru care are la baza opera sa.

 Am pornit acest proiect, în perfect acord cu realizatorul dramatizării şi actorii, cu gândul de a oferi publicului un spectacol ‘’Cehov”. Clasic. Fără viziuni regizorale şi creaţii scenografice care pun în plan secundar opera autorului. Sincer, am zis: nu cred că va discuta cineva peste o sută de ani despre talentul nostru, aşa că hai să ne bucuram cu toţii, artişti şi spectatori, de cel a lui Cehov. Tipul promite…

Dragoş Câmpan

Aranjament Muzical: Răzvan Dima

Asistent regie: Casandra Topologeanu

SCENOGRAFIA: MARIA DORE

REGIA: DRAGOŞ CÂMPAN

 

Durata spectacolului: 1oră şi 45 de minute (fără pauză)

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).