ARCUB găzduiește Littleimpro pe 6 octombrie, ora 17:00 – teatru de improvizație pentru copii mai mici, mai mari sau foarte mari. Preț de câteva ore toți cei prezenți în sală nu au timp să răsufle. Fie că vin cu actorii pe scenă, fie că dau sugestii din sală, tuturor li se pun la încercare viteza de reacție, spontaneitatea și creativitatea. Ingredientul principal al spectacolului Littleimpro este interacțiunea permanentă dintre cei din sală și actorii de pe scenă.

Pornind de la sugestiile publicului, actorii crează, pe loc, povești, scene în limbi străine inventate, dedicații muzicale etc. Și, pentru ca cei mari am creat ,,Proba Adultului”.

Bilete si rezervari – https://littleimpro.ro/rezervare-la-littleimpro/

Eveniment sprijinit de Primăria Capitalei prin ARCUB.

 

Despre Littleimpro 

CUI RECOMANDĂM SPECTACOLUL? Dacă aveți între 6 și 86 de ani, vă așteptăm cu drag la spectacol LITTLEIMPRO. Fără scenariu, fără regizor, fără decor, doar cu imaginația noastră care o întâlnește pe a voastră!

Claudiu Dudu Maier (actor), Carmen Lopăzan (actriță), Alecsandra Timofte (actriță-prezentatoare), Dragoș Muscalu (actor) și Marian Hâncu (muzician) pe scenă plus oamenii din spatele scenei: Oana Moșteoru (graphic designer) și Alin Ilie (web designer).

Littleimpro este prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania

Spectacolul nostru este construit in totalitate pe sugestiile copiilor. La fiecare proba prezentatorul alege aleatoriu din public un numar de copii (1, 2, 7 etc, in functie de cerintele jocului) ce vor participa alaturi de actori la proba respectiva. Copiii sunt incurajati sa vorbeasca in public, isi folosesc imaginatia, creativitatea si spontaneitatea intr-un mediu sigur si prietenos care ii ajuta sa lege aceasta experienta de emotii pozitive, dezinhibante pentru a crea spectacolul alaturi de actori. Aparent in joaca, copii sunt motivati sa interactioneze in grup, sa lucreze in echipa, sa fie empatici si solidari. Crearea unei stari de buna dispozitie, intr-un context sigur si adecvat varstei lor, contribuie la dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor. Expusi frecvent la astfel de stimuli, cei mici vor trata cu dezinvoltura situatii de viata care se dovedesc provocatoare chiar si pentru adulti. Si, pentru ca de cele mai multe ori adultii participa si ei la spectacol, am creat o proba special pentru ei. La Littleimpro toata lumea participa activ atat pe scena, cat si in sala. Locul unde se va desfasura actiunea, titlurile povestilor, limbile inventate, toate acestea sunt luate din public. IMNUL MESERIEI, POVESTEA, TURISTII sunt doar cateva dintre probele spectacolului, probe ce au regului clare, astfel incat joaca devine joc.

Spectacolul este recomandat copiiilor intre 6 si 80 de ani.