Eliberează-ți mintea alături de Kusak/Pop Urban Unit și invitatul special Alexandru Arcuș (saxofon) într-o nouă ediție Jazzaj – sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20:00, la Sala ARCUB din strada Batiște nr. 14. Concertul live Free Minds promite o experiență muzicală intensă și provocatoare în cadrul căreia jazzul clasic și cel electric sau experimental se întrepătrund pentru a atinge armonia sunetelor.

 

Kusak/Pop Urban Unit este un proiect de explorări muzicale desfășurat într-un context de totală libertate stilistică și improvizație. Raul Kusak, unul dintre cei mai apreciați claviaturiști români, și Liviu Pop, un extraordinar baterist de origine română stabilit în SUA, sunt muzicienii care alcătuiesc formula de bază a acestui grup. Inspirați de riscul de a crea muzică la modul prezent și încurajați de un public fidel, cei doi construiesc un spectacol muzical care îmbină ritmuri de electro-jazz, trance-funk și world music. Seria de concerte Urban Unit transcende conformismul muzical traversând stilurile muzicale, respectând tradiția și adăugând o doză de magnetism muzicii clasice.

 

Pentru un spectacol muzical complet, Urban Unit vor avea alături un invitat special – Alex Arcuș, un extraordinar saxofonist din Republica Moldova, deschis pentru orice formă de comunicare muzicală, fiind un adept al improvizației și plimbându-se cu ușurință de la ethnojazz la electrofusion.

 

În cadrul concertelor Jazzaj, pe scena Sălii ARCUB, au fost prezenți artiști renumiți ai jazzului, precum Maria Răducanu și Krister Jonsson, Vali Răcilă și Balkanamera Jazz Quartet, trupa Arifa, Rareş Totu, A.G. Weinberger, Ozana Barabancea, Emil Bîzgă, Nicolas Simion Trio feat. Kruno Levačić & Sorin Romanescu, Luiza Zan feat. István Gyárfás, Mircea Tiberian Ensemble feat. Nadia Trohin & Cristian Soleanu și Formația Trigon.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

 

Preţuri: 45 lei (Categoria I) și 35 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

 

EVENT FACEBOOK

BILETE ONLINE

Articole recente