Din nou, in preajma Craciunului, 22 de copii din centrele de plasament Mia\’s Children si The Door vor fi actori, depasindu-si fricile si temerile de a fi pe scena.

Vino alaturi de noi la un eveniment special, in care teatrul este folosit ca terapie pentru acesti copii, care nu au cunoscut iubirea unui parinte sau caldura unui camin.

Vino sa-i vezi, pe 19 si 20 decembrie, la sala ArCuB (Batistei 14) interpretand roluri inspirate din vietiile lor, intr-un scenariu original scris de Laura Dolis.

Alaturi de noi, in aceste zile vor fi artistii Lucia, Emilia Holtea si corului profesionist Angelis Anima care au pregatit un recital de exceptie si ventrilocul Crina Zvoboda, alaturi de binecunoscuta ei bunicuta sexy.

Biletul de intrare, 35 RON este donatia ta pentru ei. Cu banii stransi vrem sa-i ducem intr-o excurise, dar, in acelasi timp, vrem sa le oferim si cursuri de calificare profesionala.

Biletele se pot achizitiona direct de la ArCub sau de la organizatori. Si pentru ca stim ca se dau ca painea calda, va sfatuim sa le achizitionati din timp. Merita! 🙂

Contact: alexandra@h2h.no, Cristian – 0732. 307. 003, Alexandra – 0726.449.732

Organizatori: ONG-urile H2H (www.h2h.no) si HSA (www.haisaajutam.ro)