Duminică, 27 mai, de la ora 19.00, ArCuB vă invită la o nouă reprezentaţie a piesei Două poveşti de amor – un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul şi Ceree în căsătorie. 

 

Protagoniştii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu. 

 

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre această montare: “Cheia succesului acestui spectacol o deţin fireşte actorii, remarcabili în cele două ipostaze propuse de regie.

Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov (…).” Aşadar nu rataţi “un spectacol first class, găzduit într-o sala nouă şi elegantă!”           ( Silviu Biriş)

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.     


Din cauza îmbolnăvirii unui actor din distribuție, reprezentația cu Două povești de amor, din această seară se anulează. Ne cerem scuze pentru situația creată. Biletele rămân valabile pentru unul dintre cele 4 spectacole din această stagiune, la alegere între: Comedie pe întuneric (29.05), Cabina artistelor ( 31.05), Vițelul de aur (10.06) sau Prizonierul din Manhattan – premiera (16.06). Cei care doresc să păstreze biletele sunt rugați să sune pentru reprogramare la numărul: 0728100209 până marți (29.05), ora 17.00.Cei care doresc să obțină contravaloarea biletelor sunt așteptați astîzi între orele 17.00-19.00 și luni (28.05) până în ora 17.00 la Casa de bilete ArCuB din strada Batiște. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vezi comunicatul de presă