Din cauza unor probleme tehnice spectacolul Două povești de amor nu se mai joacă în data de 29 mai 2013. 

Biletele achiziționate până în prezent pot fi reprogramate (cu telefon prealabil) la alte spectacole din repertoriul ArCuB. 

Cei care doresc să păstreze biletele sunt rugați să sune pentru reprogramare la numărul: 0723.340.547 sau 021.319.26.90/1 până vineri (31.05), in intervalul 10.00 – 17.00.  

Cei care doresc să obțină contravaloarea biletelor sunt așteptați în perioada 27 mai – 7 iunie,  la Casa de bilete ArCuB, din strada Batiște nr. 14 in timpul programului de lucru.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Miercuri, 29 mai, de la ora 18.30, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită la o nouă reprezentaţie a piesei Două poveşti de amor – un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul şi Cerere în căsătorie. 

 

Protagoniştii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu. 

 

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre această montare: “Cheia succesului acestui spectacol o deţin fireşte actorii, remarcabili în cele două ipostaze propuse de regie.

Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov (…).” Aşadar nu rataţi “un spectacol first class, găzduit într-o sala nouă şi elegantă!”           ( Silviu Biriş)

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14).

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.