ArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă, 2 aprilie, ora 19.00, la  spectacolul „Două poveşti de amor”, un colaj din două piese scurte scrise de A. P. CehovUrsul şi Cerere în căsătorieîn regia lui Mircea Cornişteanu şi scenografia semnată de Bogdan Spătaru.

 

Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu sunt protagoniştii  celor două creaţii în care dramaturgul dezvăluie complet şi abrupt spiritul slav, unde extremele fac casă bună. Într-o succesiune rapidă se trece de la ură la iubire, de la prietenie la duşmănie, de la înţelegere la ceartă.

 

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35,00 lei (Categoria I), 26,50 lei (Categoria II) şi 15, 90 lei (Reducere la Categoria II pentru elevi, studenţi, pensionari achiziţionate direct de la Casa de Bilete în urma prezentării legitimaţiei) de la Casa de Bilete ArCuB ( Strada Batişte nr. 14) şi prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti sau online pe www.eventim.ro.

 

 

Foto: Vlad Brăteanu, Luchian Ciobanu

Vezi Comunicatul de presă