Din cauza unor probleme tehnice, spectacolul Dom Juan de Moliere, in regia lui Victor Ioan Frunza, nu se mai joacă în data de 21 martie 2013.

Biletele achizitionate pana in prezent pot fi reprogramate  (cu telefon prealabil) la alte spectacole din repertoriul ArCuB .

Cei care doresc să păstreze biletele sunt rugați să sune pentru reprogramare la numărul: 0723.340.547 sau 021.319.26.90/1 până marti (26.03), in intervalul 10.00 – 17.00.

Cei care doresc să obțină contravaloarea biletelor sunt așteptați în perioada 21 – 31 martie,  la Casa de bilete ArCuB, din strada Batiște nr. 14 in timpul programului de lucru.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

ArCuB

Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti

 

prezintă:

 

Jean Baptiste Poquelin de Molière 

 

DOM JUAN  

 

(Dom Juan ou le Festin de pierre) 

 

Versiune scenică de Victor Ioan Frunză 

  

 

21 martie 2013 – ora 19.00 – sala ArCuB

 

 

 

ArCuB prezintă joi 21 martie de la ora 19.00, la sala ArCuB spectacolul DOM JUAN de Jean Baptiste Poquelin de Molière.

Spectacolul este semnat de Victor Ioan Frunză, iar scenografia îi aparţine Adrianei Grand.

În montarea lui Victor Ioan Frunză, Don Juan este omul care nu admite ordinea prestabilită a lumii iar istoria seducătorului prin excelenţă este asociată unei policromii tematice: trădarea, destinul, moartea, banii, paternitatea şi bătrâneţea.

Pe lângă punerea în scenă a celebrului mit, spectacolul reprezintă şi un experiment care vizează reabilitarea valorilor breslei teatrale, dezvoltarea artei actorului şi a relaţiei dintre Teatru şi Cetate. Montarea piesei „Dom Juan” s-a derulat în paralel cu o cercetare asupra modalităţilor interpretative, punând în valoare atât diversitatea cât şi unicitatea artei actorului. Spectacolul are trei versiuni, cu distribuţii multiple.

1h 50’ – fără pauză

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro.