Muzică clasică, ambientală şi electronică combinată într-un stil original, recunoscut internaţional – Olafur Arnalds la București în data de 21 noiembrie 2013, ora 20.00, la Sala ArCuB, în turneul de promovare al celui mai recent album al său “For Now I Am Winter“.

Evenimentul este organizat de InterArtist și recomandat de Radio România Muzical. Compozitorul, multi-instrumentalistul și producătorul Olafur Arnalds este un artist care se inspiră din nenumărate surse păstrându-şi în același timp sunetul original, recunoscut de publicul său din întreaga lume. De la debutul său din 2007, prin albumul “Eulogy For Evolution“, artistul islandez de 26 ani şi-a construit o audienţă internaţională şi este cunoscut pentru compoziţiile sale care îmbină muzica clasică, indie-pop, ambientală şi electronică într-un limbaj muzical unic.

Bilete concert Olafur Arnalds:
Categoria I – 120 lei
Categoria II – 90 lei

Biletele la concertul Olafur Arnalds sunt disponibile în rețeaua Eventim – online la www.eventim.ro şi în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti și Humanitas.

 

Vezi Evenimentul pe Facebook

Vezi Comunicatul de presa

Articole recente