CineȘoc este noul eveniment marca ARCUB, care va transforma lunar sala de spectacole din Batiște 14 într-o sală de proiecție cinematografică. Astfel, programul urmărește să devină o alternativă la filmul de mall și, în același timp, o completare a ofertei existente deja în sălile independente din Centrul Bucureștiului.

 

În acest context, CineȘoc le va prezenta spectatorilor bucureșteni filme inedite, care nu au fost distribuite în cinematografele din România ori au avut o circulație foarte restrânsă.

 

Se vor proiecta filme atent selecționate, cu subiecte extrem de puternice, provocatoare, care nu vor lăsa publicul indiferent. Provocatoare, însă nu în mod steril, ci solid dezvoltate și dublate de o estetică pe măsură.

 

Prima ediție a CineȘoc va avea loc miercuri, 25 februarie, începând cu ora 19.00, publicul cinefil având ocazia să vadă documentarul Into the Abyss, în regia lui Werner Herzog.

 

Programul nu va ține cont de vârsta filmelor propuse, ci de calitatea acestora, punctul comun fiind caracterul provocator al subiectelor abordate.

 

Filmele vor fi proiectate în versiune originală, cu subtitrare în limba română.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) şi online, pe bilete.arcub.ro.

 

Preţul unui bilet este de 10 lei.

 

EVENT FACEBOOK

BILETE ONLINE