Din cauza unor probleme tehnice, spectacolul Cina cu prieteni, in regia lui Claudiu Goga, nu se mai joacă în data de 15 aprilie 2013. 

Biletele achizitionate pana in prezent pot fi reprogramate  (cu telefon prealabil) la alte spectacole din repertoriul ArCuB . 

Cei care doresc să păstreze biletele sunt rugați să sune pentru reprogramare la numărul: 0723.340.547 sau 021.319.26.90/1 până miercuri (17.04), in intervalul 10.00 – 17.00.  

Cei care doresc să obțină contravaloarea biletelor sunt așteptați în perioada 15 – 19 aprilie,  la Casa de bilete ArCuB, din strada Batiște nr. 14 in timpul programului de lucru.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

ArCuB  vă invită luni, 15 aprilie, de la ora 19.00, la spectacolul „Cină cu prieteni” de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga.

       

Cu:

CERASELA IOSIFESCU………………………………………………………………………….BETH

VLAD ZAMFIRESCU………………………………………………………………………………..TOM

NADIANA SĂLĂGEAN…………………………………………………………………………….KAREN

MARIUS CORDOŞ……………………………………………………………………………………GABE

SCENOGRAFIA: LIA DOGARU

 

Traducerea: Irina Velcescu

Durata spectacolului: 2 ore (fără pauză)

 

SYNOPSIS

Timp de 12 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi week-end-uri împreună cu prietenii lor, Tom şi Beth; s-au invitat reciproc la nenumărate cine delicioase, şi-au crescut copii, şi-au împărtăşit experienţele de viaţă ca nişte adevăraţi prieteni, aşteptându-se ”să se îngraşe şi să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane…

 

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro.

Spectacol nerecomandat tinerilor sub varsta de 18 ani.