ARCUB  vă invită vineri, 20 martie, de la ora 19.00, la spectacolul „Cină cu prieteni” de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga.

SYNOPSIS

Timp de 12 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi week-end-uri împreună cu prietenii lor, Tom şi Beth; s-au invitat reciproc la nenumărate cine delicioase, şi-au crescut copii, şi-au împărtăşit experienţele de viaţă ca nişte adevăraţi prieteni, aşteptându-se ”să se îngraşe şi să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane…

 

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35 lei (Categoria I), 25 lei (Categoria II) şi 15 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ARCUB (Strada Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

 

Biletele sunt disponibile și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos.

Spectacol nerecomandat tinerilor sub varsta de 18 ani.

 

Cu:

CERASELA IOSIFESCU………………………………………………………….BETH

VLAD ZAMFIRESCU………………………………………………………………..TOM

NADIANA SĂLĂGEAN……………………………………………………………KAREN

MARIUS CORDOŞ………………………………………………………………….GABE

 

SCENOGRAFIA: LIA DOGARU

Traducerea: Irina Velcescu

Durata spectacolului: 2 ore (fără pauză)

 

EVENT FACEBOOK