ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită la spectacolul Cabina artistelor, de Arnost Goldflam, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, pe 27 aprilie, ora 19.00, la Sala ArCuB.

 

Regie şi Decor: Alexandru Mâzgăreanu

Costume: Alexandra Boerescu

Cu: Coca Bloos, Roxana Ivanciu, Ioana Anastasia Anton, Sorina Ştefănescu

 

O cabina mică – patru măsuțe, câteva scaune și un dulap plin de vise – e  locul unde se clădesc destinele a patru actrițe, locul unde se confesează, unde se ascultă, unde visele iau viaţă, unde se suferă,  unde se descătuşează conflicte, dar se leagă și prietenii, locul unde actriţele se pregătesc pentru a intra în scenă – Cabina Artistelor.

 

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).

 

Rezerva online

 

Pentru acordarea unor facilităţi grupurilor organizate contactaţi serviciul Imagine Mediatizare, Marketing: pr@arcub.ro.

Spectacolele ArCuB încep la ora 19:00. Pentru eventuale excepţii, orele vor fi anunţate din timp pe www.arcub.ro.

Accesul se face începând cu ora 18.30.

După începerea spectacolului, bilete îşi pierd valabilitatea iar intrarea în sală nu mai este permisă. Pentru evitarea situaţiilor neplăcute vă rugăm să fiţi punctuali!