PROGRAM BMFF 2016

VIDEO BMFF 2016

După ce a animat Piața George Enescu timp de un deceniu, Bucharest Music Film Festival aniversează 11 ani de muzică bună în inima orașului, în Piața Universității. Melomanii sunt invitați să întâmpine toamna cu o serie impresionantă de concerte live și proiecții de film.

 

Între 9 și 18 septembrie, operele clasice și ritmurile contemporane își vor da întâlnire pe esplanada cu statui din Piața Universității.

 

Din program: Orchestra Simfonică București, Ionel Tudor Orchestra împreună cu Mirabela Dauer și Corina Chiriac, Bucharest Symphonic Pops Orchestra, Camerata Regală dirijată de Constantin Adrian Grigore, Orchestra Națională Radio sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu, octetul Bucharest Winds, Grupul Vocal Acapella și Zoli Toth Project. Concertul de încheiere a Bucharest Music Film Festival va fi susținut de renumita orchestră din Viena, Sinfonietta Wien.

 

Din Piața Universității la Piazza della Scala?

La Bucharest Music Film Festival ai ocazia să îi asculți pe Rossini, Donizetti și Puccini și apoi să călătorești în orașul unuia dintre cele mai faimoase teatre de operă din lume. Te așteptăm între 9 și 18 septembrie la Bucharest Music Film Festival în Piața Universității, unde ai șansa să câștigi premii de călătorie: o cameră video de acțiune și un navigator auto, oferite de MIO România, dar și marele premiu, o excursie pentru 2 persoane la Milano, oferită de WECO Travel. De la adrenalina muzicii la adrenalina călătoriilor, premiile tombolei din această ediție stau sub semnul călătoriilor.

 

Un eveniment organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București în cadrul Zilelor Bucureștiului.

Programul și informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul Bucharest Music Film Festival și pe pagina evenimentului de Facebook.

 

Vezi Comunicat de presă 17.08.2016 – Bucureștiul se transformă într-o oază de armonie, cu 10 zile de spectacol în Piața Universității

Vezi Comunicat de presă 23.08.2016 – Toamna are o nouă coloană sonoră I vezi programul BMFF 2016

Vezi Comunicat de presă 6.09.2016 – Cele mai fredonate slagăre românești și coloane sonore dau startul BMFF!

Vezi Comunicat de presă 19.09.2016 – BMFF a ajuns la final în acest weekend

 

Vezi video concert BMFF I 9 septembrie

Vezi video concert BMFF I 10 septembrie

Vezi video concert BMFF I 11 septembrie

Vezi video concert BMFFI 16 septembrie

Vezi video concert BMFF I 17 septembrie

Vezi video concert BMFF I 18 septembrie