Nu pierdeţi ocazia de a asculta recitaluri live de muzică clasică şi de a vedea înregistrări ale unor concerte celebre sau opere filmate, gratuit, în aer liber, într-o oază de linişte şi verdeaţă, amenajată chiar în inima Capitalei.

Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale – vă oferă seri de neuitat în cadrul festivalului Bucharest Music Film Festival, a patra ediţie a unei iniţiative care s-a bucurat de mare succes.

Evenimentul va începe miercuri în Piaţa „George Enescu”, lângă Ateneul Roman şi se adresează tuturor iubitorilor artei lirice.

Din 17 iunie până în 21 iunie, vă puteţi invita prietenii melomani la întâlnirea cu acordurile unei muzici rafinate, într-o ambianţă elegantă. Pe lângă un podium de dans, o scenă şi un ecran, în locatie vor mai fi amenajate o terasă, un stand de cărţi şi unul de suveniruri precum şi un loc de joacă pentru copii.  Toţi participanţii sunt invitaţi să completeze un talon de concurs, care, prin tragere la sorţi, le poate aduce ca premiu în ultima seară a evenimentului un week-end la munte pentru 2 persoane.

 

VEZI AICI PROGRAMUL