Anul acesta, o nouă premieră va marca spațiul cultural românesc. Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în Capitală, se va desfășura în perioada 22-28 septembrie sub forma unei colecții de spectacole și momente pline de umor, ce va transforma Bucureștiul într-o metropolă a comediei.

 

Organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu Asociația Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar București 555, o inițiativă a Primăriei Municipiului București.

 

Festivalul promite un program diversificat de comedie contemporană: momente de stand-up comedy, reprezentații stradale, filme, spectacole de teatru, activități umoristice, improvizații, glume și farse le vor oferi bucureștenilor o săptămână plină de umor. Comedia va coborî de pe scenă, printre oameni, iar săli de cinema și de spectacol, teatre, terase, parcuri și chiar străzi vor găzdui momente umoristice la care bucureștenii vor avea ocazia să participe activ, putând fi transformați din simpli privitori în personaje ale acțiunii din spectacole.

 

Conceput ca un eveniment de amploare, Bucharest Comedy Week se va remarca printr-o diversitate a spectacolelor organizate, menită să mulțumească publicul din Capitală, indiferent de gusturi sau vârstă, asigurând necesarul optim de veselie într-o lume care pare că a uitat să mai zâmbească. De altfel, aceasta este și misiunea evenimentului, de a readuce buna dispoziție pe străzile bucureștene și pe chipurile oamenilor. Festivalul, care reprezintă un element de noutate în agenda culturală a Capitalei, se va constitui într-un punct de atracție atât pentru locuitorii acesteia, cât și pentru turiștii aflați la București în perioada desfășurării evenimentului.

 

Vezi Comunicatul de presă: Carlos Mencia – pentru prima data în România

Vezi Comunicatul de presă – Muzica, umor si proiectii de filme in Piata Enescu 

Vezi Evenimentul pe Facebook

Vezi detalii spectacol XXL (Fat Pig) la Sala ARCUB

Vezi detalii spectacol Black Light Theatre la Sala ARCUB

Vezi detalii spectacol Flori, fete, filme sau baieti la Sala ARCUB

Articole recente