Ghost Town Events prezinta: Beardyman vs JFB w/ Jungle Drummer, Ganja White Night, HJK, Snow

Beardyman revine in Bucuresti pe data de 12 Noiembrie, intr-un show 100% live, acompaniat de JFB si 2 premiere pentru publicul din capitala: Jungle Drummer si Ganja White Night (dubstep live, made in Belgium). RO support: Hijack (warm-up) si Snow (afterparty).

Fabrica Club, incepand cu ora 22:00.

20 RON – Presale numar limitat de bilete ( Boarder’s Fete & Fabrica Club )
30 RON – in ziua eventului, la locatie
Beardyman (uk)
http://www.beardyman.co.uk/
http://www.myspace.com/beardyman
http://www.youtube.com/beardyman

CAMPIONUL BEATBOX DIN MAREA BRITANIE…
Succesul sau a crescut odata cu schimbarea standardelor pentru beatboxing, devenind campion la categoria grea in Marea Britanie, marcand de 2 ori casuta castigatorilor pentru titlul de campion beatbox in UK in iulie 2006. In 2008 facand parte din juriu.

LIVE MUSIC PRODUCTION…
Beatboxing-ul are limitele sale muzicale, astfel Beardyman a mers un pas mai departe, folosind pana la 4 Korg Kaoss Pad IIIs, iar faptul ca foloseste tehnologie de looping ii permite sa improvizeze live pe scena melodii care in studio ar dura saptamani de creatie.
Un fel de Victor Frankenstein al muzicii, pe scena el canta dialectul sonic local ducandu-l spre mixuri care fac mintea sa explodeze, si asta folosind unicul instrument: vocea sa. Diversitatea si capacitatea sa de a evolua muzical fac ca abilitatile sale sa fie cu adevarat extraordinare, fiind probabil motivul pentru care guru Rob Da Bank il numeste “literalmente cea mai distractiva fiinta umana pe care am vazut-o de mult timp”.

SUPERSTAR YOUTUBE…
Beardyman este cunoscut pretutindeni ca fiind “Vedeta” YouTube, fiind renumit pentru viralele sale comice si surprinzatoare incepand cu Kitchen Diaries care a adunat peste 5 milioane de vizualizari.
Kitchen Diaries: http://www.youtube.com/watch?v=S7GGkKpBR-g
In cel mai adevarat sens al cuvantului viral, aptitudinile lui Beardyman au patruns in fiecare colt al globului, adunand peste 50 milioane vizualizari ale filmelor sale, intrand in case prin cel mai prolific mediu al secolului 21.

CAP DE AFIS LA FESTIVAL…
El a adus onoare celor mai cunoscute scene din lume ca Lovebox, Rise, Sonar by Night, Turning Point (the Roundhouse), Bestival, Snowbombing, Beachbreak Live si multe altele, oferind reprezentatii incredibile care au imbratisat varietatea muzicala a scenei festivalului.
Ochiul sau pentru talent l-a facut sa-si uneasca fortele cu artisti de temut, cum ar fi Fatboy Slim, Imogen Heap, Reggie Watts, Groove Armada, dovedind dexteritatea sa ca artist. In noiembrie 2009 a facut istorie cantand si improvizand un spectacol cu o orchestra completa, colaborand cu The Heritage Orchestra.

INREGISTRARI…
In prezent Beardyman inregistreaza un album care va fi lansat prin Sunday Best la sfarsitul acestui an. Impartind sarcinile de productie cu Tom Middleton (renumit pentru activitatea sa cu alti savanti muzicali, Aphex Twin si Matthew Herbert), ei incearca sa rezume multele parti si esenta lui Beardyman pe o singura inregistrare: contopind satire haioase cu muzica credibila, folosind doar laringele sau de aur pentru a imita 95% din instrumente.
JFB (uk)
http://www.myspace.com/jfbdj
http://www.myspace.com/battlejam
http://www.youtube.com/BATTLEJAM

In ultimii ani, turtableism-ul a suferit modificari si adaugiri, fiind introduse tehnici noi precum video-scratching sau sampling-ul instant. Putini artisti au tinut pasul cu aceste tehnologii si le-au introdus in repertoriul lor, unul din ei fiind JFB, scratch-DJ si “party-starter”, castigator al campionatului DMC din Anglia in 2007.

Colaboreaza frecvent cu Beardyman, in cadrul binecunoscutei serii de petreceri Battlejam, unde improvizatia si tehnologia de ultima generatie se contopesc. Atunci cand Beardyman spune o rima, aceasta poate fi instantaneu samplata, urmand ca JFB sa faca restul. Pe langa asta, improvizatiile de scratchuri si video-scratch sunt la ele acasa.

Spre deosebire de multi alti “tuntablelisti”, JFB stie cand sa se transforme intr-un DJ redutabil – pana la urma, tot ce conteaza e ca publicul sa fie multumit si, in acelasi timp, sa danseze pe beat-urile alese. In cadrul seturilor lui, vei auzi multe din productiile proprii, la label-uri precum Sludge, Hospital sau One Eye Records. Acesta e un artist ce a imbratisat cultura “bass”, fiind la fel de fericit daca invarte track-uri jungle sau hip-hop, deviind la breakbeat, drum&bass sau dubstep.

JUNGLE DRUMMER (uk)
http://www.myspace.com/jungledrummer
Battlejam feat. Jungle Drummer:

Este un artist aparte si a ajuns sa fie unul din cei mai respectati tobosari din Anglia, in special din sfera Drum & Bass, avand la activ colaborari cu cele mai mari nume din acest gen muzical, precum Scratch Perverts, DJ Craze, DJ Hype, London Electricity, DJ Fu.
Energia de care da dovada la fiecare reprezentatie este de admirat si deseori surprinde publicul. Domina scena de reprezentatii live Drum & Bass de peste 10 ani, iar show-urile acestuia au fost de nenumarate ori privite ca un adevarat model pentru colegii din breasla.
Colaborarea cu DJ Fu a inceput din 2006, iar duetul lor este un proiect underground inegalabil “man-versus-machine battle”, avand show-uri cu casa inchisa in locatii din intregul continent european.
De aceasta data, in Romania, va fi provocat de catre talentatul artist britanic JFB.

GANJA WHITE NIGHT (be)
http://www.myspace.com/gwnofficial
GWN este un proiect dubstep live, cu originea in Belgia, gata sa spulbere publicul cu muzica inecata in bass, totul 100% live.
Sound-ul lor e o mixtura de tonuri de bass facute in casa, beat-uri organice si numeroase influente culturale din multe parti ale lumii. Primele lor piese, “Strawberry Cough” si “Purple Star” au dat lumii primele indicii ale stilului unic abordat de Ganja White Night, stil ce a hipnotizat publicul primelor lor show-uri, unde au pus alaturi de nume precum Baobinga. Recent, si-au creat propriul label digital “SubCarbon”.
BambY : Sound Design, Lead and Vocal and Arrangements
R-One : Rhythmic,Machine and Arrangements
LeBelgeElectrod : Bass, Sound Design and

DJ SNOW (ro)
http://www.myspace.com/djsnowro
DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 10 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.
HJK (ro)
http://hjk.dj/