ARIFA 

O punte de sunete între Occident și Orient 

 

Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20.00 ArCuB vă propune un concert de jazz unde tradițiile muzicale străvechi din Orientul Mijlociu și Balcani sunt îmbinate armonios cu Jazz și improvizații muzicale contemporane într-o viziune occidentală.

 

Anatolian Alchemy este al doilea album de success al grupului olandez ARIFA care încă de la debutul de acum 3 ani, a reușit să cucerească prin muzica lor concertând pe 5 continente.

Ambele discuri ale trupei Arifa, „Anatolian Alchemy” și „Beyond Babylon”, au fost distinse cu 5 stele, fiind primite cu o atenție deosebită la nivel internațional. 

Membrii grupului provin din România, Turcia, Olanda și Germania, muzica lor fiind atât de diversă precum originile lor, călătorind de la tradițiile anatoliene, balcanice până la jazz și muzică clasică.

 

„Arifa strikes gold”

Anatolian Alchemy, surprinde prin evoluția faţă de albumul lor de debut, Beyond Babylon, care le-a adus ovații în întreaga lume. Muzica lor te face să “tremuri de plăcere”  

Revista britanică de specialitate Songlines

 

 

În frumuseţea-i unică, acest album este la același nivel cu cele mai bune opere ale lui Anouar Brahem”  

Cotidianul olandez De Volkskrant

 

Alex Simu (Romania) – Clarinet tenor și Laptop 
Mehmet Polat (Turcia) – UD  (Cobză turcească ) 
Franz von Chossy (Germania) – Pian
Sjahin During (Turcia/Olanda) – Percuţie Afro – Anatoliană

 

Biletele pot fi achiziţionate începând cu data de 1 februarie de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi online pe www.arcub.ro .

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.  

 

Vezi video 1

Vezi video 2

Vezi Comunicatul de presă

Vezi Evenimentul pe Facebook

 

Articole recente