A patra ediţie a târgului alternativ de Crăciun 100% românesc, ALT.Crăciun a adus la ARCUB concerte zilnice de rock, blues, pop, concerte corale, folk şi un târg altfel de fashion, bijuterii, jucării, accesorii şi obiecte de design semnate de artişti locali.

În deschiderea ediţiei, Jurjak a cântat la ALT.Crăciun piese din cel mai recent album al său. Corul de Copii Radio, nelipsit din lineup‑ul ALT.Crăciun din ultimii ani, a susţinut două concerte de colinde altfel, iar Jazzappella a prezentat standarde de jazz în variantă a cappélla. Din programul concertelor live din pasajul Gabroveni au făcut parte artişti şi proiecte new entry ale scenei de muzică alternativă românească, Ana Coman, Dimitri’s Bats şi Moon Museum. Capetele de afiş ale târgului alternativ de Crăciun de la ARCUB, Mono Jacks şi Eyedrops au adus la ALT.Crăciun hituri rock şi indie. Pe lângă concertele din pasajul Gabroveni, Ada Milea a susţinut la Sala Mare ARCUB două reprezentaţii ale
concertului‑spectacol Apolodor. Din selecţia obiectelor de design românesc ale ediţiei au făcut parte jucăriile, accesoriile şi decoraţiunile realizate de artiştii Dizainăr (ALT.Gift Shop), bijuterii cu forme organice, haine în croieli minimaliste, încălţăminte lucrată manual şi accesorii din materiale naturale (ALT.Fashion Shop). La ALT. Coffee Shop s‑au servit delicatese şi băuturi calde.