Suține București2021 cu o fotografie!

Expoziție Ateliere de educație urbană Komunitas și studio Basar 

Luni 10 – duminică 23 august | 10:00-22:00 | Hanul Gabroveni, sala Librărie

De-a lungul anului școlar încheiat în această vară, Asociația Komunitas împreună cu studioBasar au organizat o serie de ateliere de educație urbană, în cadrul proiectului de candidatură al Bucureștiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Elevi din 6 școli bucureștene au luat parte la câte trei ateliere cu tematici diferite, atât la Hanul Gabroveni, cât și în vecinătatea școlilor pe care le frecventează. Cei mici au avut ocazia de a-și cunoaște mai bine împrejurimile zonelor în care locuiesc sau învață, de a observa și de a gândi, ca niște oameni mari, modalități de a transforma orașul.

Între 10 și 23 august toate proiectele lor sunt reunite într-o expoziție pe care vă invităm să o vizitați zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

 

Ce surprize mai pregătim?

Luna august în București este vreme de loisir. Timpul se dilată, locuitorii migrează spre destinații de vacanță.  Între timp, #Bucuresti2021 lucrează la noi proiecte și evenimente cu care să te întâmpine atunci când vei reveni în oraș. Ne-am gândit să le dăm mai departe din timp, ca să știi să le faci loc în agendă. Iată la ce ne-am gândit, deocamdată:

 

Caravana București2021

28 august – 4 septembrie — Festivalul Internaţional de Teatru NETA

10-20 septembrie — Festivalul George Enescu

4-6 septembrie — Folk You

18-20 septembrie — Zilele Bucureștiului

 

La Hanul Gabroveni

2,9,16,23,30 septembrie / 7,14,21,28 octombrie — Intersecțiile de miercuri

1-27 septembrie — Expoziția Microtopia

18-19 septembrie — Harta poetică a Bucureștiului

1-31 octombrie — Elevation: o nouă perspectivă asupra scenei artistice bucureștene

12-14 octombrie — Creative Est Festival

 

Vino alături de noi!

Te interesează viața și cultura Bucureștiului? Cauți noi provocări sau o cale de a face ce-ți place? Îți dorești să contribui la regenerarea Bucureștiului și a sectorului său artistic și cultural?

Dacă ai niște timp liber, ne-ar face plăcere să te avem aproape! Ca voluntar, ne vei ajuta să organizăm ateliere și evenimente, să dezvoltăm campanii de comunicare on și offline, să creăm materiale foto și video, texte și materiale de sinteză și multe, multe altele. Completează formularul de înscriere  pe http://www.bucuresti2021.ro sau vino să facem cunoștintă  la Info Kiosk-ul de la Hanul Gabroveni, Lipscani 84-90.

 

În plus, Hanul Gabroveni este gazda unor transmisiuni săptămânale, ce se aud live la radio, la posturile partenere București FM, RFI și Radio Romania Cultural.

 

Lista evenimentelor și activităților este updatată în timp real pe site-ul nostru și în social media, iar la Info Kiosk-ul de la Hanul Gabroveni echipa noastră îți va explica cum poți participa la cartografierea afectivă a trecutului și prezentului orașului, care continuă pe parcursul întregii veri.

 

Împreună desenăm Bucureștiul!

 

Accesul la evenimentele din cadrul proiectului București Memoria | Explorarea| Imaginarea Orașului este gratuit.