Şi în acest sfârşit de săptămână, Primăria Municipiului Bucureşti îi invită pe bucureşteni să se bucure de spectacole şi concerte în aer liber la Mica Rivieră, în fiecare zi între orele 11:00 şi 23:00.

Astăzi, 3 septembrie, începând cu ora 21.30, vor urca pe scenă  Tiberiu Popovici şi Trupa Jokers într-un spectacol de stand-up comedy, iar sâmbătă de la aceeaşi oră bucureştenii îi vor vedea în concert pe baieţii de la Proconsul.

Deschisă publicului în data de 20 august, zona de terase amenajată pe Splaiul Dâmboviţei, va oferi bucureştenilor o alternativă de divertisment şi relaxare timp de aproximativ două luni de zile. Ziua inaugurării a adus la Mica Rivieră peste 1500 bucureşteni care au participat la concertele susţinute de Alex Velea şi Keo.

Până în acest moment, Mica Rivieră a organizat seri de live music, seri de cover-uri şi  spectacole de stand-up comedy cu Bordea, Micutzu şi Badea.

NOTA:
Sloganul „Departe de oras, în centrul Bucureştiului” descrie Mica Rivieră ca fiind locul în care  distracţia şi relaxarea continuă, dincolo de perioada concediilor, prin concerte, show-uri de stand-up comedy şi spectacole.
Mica Rivieră este pentru moment un proiect pilot a cărui continuitate va fi stabilită în funcţie de răspunsul bucureştenilor. Primăria Municipiului Bucureşti va transforma Mica Rivieră într-un proiect de tradiţie al Capitalei doar la solicitarea acestora.