Major Tom/ Maiorul Tom

13, 14 noiembrie, ora 19:00

15 noiembrie, ora 17:00

Hanul Gabroveni


Major Tom e povestea unei femei obișnuite, în vârstă de 34 de ani, care ajunge regină a frumuseții, în timp ce animalul ei de companie imposibil de controlat, basset-ul Major Tom, concurează și el în campionate pentru câini. 


Major Tom și Victoria Melody se scufundă amândoi tot mai mult în regatul obsedant și generator de confuzii al auto-evaluării, participând la competițiile de frumusețe în calitate de concurenți autentici, hotărâți să câștige.


Victoria, acompaniată pe scenă de fragmente de film documentar și de câinele ei, spune această poveste adevărată. Ea explorează fascinația englezilor față de celebritate, frumusețe și statutul de câștigător. Dar sunt oare toate aceste obsesii doar ale englezilor? 


Creat și interpretat de Victoria Melody 

Dramaturg: Paul Hodson

Director de producție: Sean Phillips

Lumini: Greg Mickelborough

Operatori cameră: Louise Purnell, Juice Productions, Wiggly Line Productions, Rosie Powell, Georgina Millett, Rachel Strycharczyk, Mitch Mitchinson

Editori: Wiggly Line Productions, Victoria Melody

Fotografie: Liquid Photo

Vocea lui Major Tom: David Mounfield

Comisionat și produs de Farnham Maltings.

Dezvoltat la BAC, MAKE, Ireland și NightingaleTheatre.

Susținut de Arts Council England, Harlow Theatre și Escalator East to Edinburgh.


Victoria Melody este o artistă de origine britanică cu un complex background artistic. Ea creează one-woman-show-uri, intervenții performative și filme despre trecutul, pasiunile și oamenii Angliei. Fascinată de antropologie, Victoria se integrează complet în comunitățile pe care le studiază și devine participant activ la ritualurile lor, ca metodă de cercetare pentru creațiile ei. Până acum ea s-a transformat în participant la concursuri pentru porumbei, dansatoare profesionistă și concurentă în concursuri de frumusețe. Victoria și-a prezentat spectacolele în locuri precum Soho Theater, Oxford Playhouse, The Lowry, Bristol Old Vic, Battersea Arts Center, Summerhall (Edinburgh Fringe Festival), Push Festival (Canada), Aarhus Festival (Danemarca), Brisbane Festival (Australia). 

Victoria Melody locuiește la Brighton, iar creațiile ei sunt produse de Farnham Maltings.

 


Vezi VIDEO