Revelion Centenar, cea mai mare petrecere în aer liber din București, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB, a reunit aseară peste 70.000 de participanți în Piața Constituției.

Gabriela Firea, Primarul Capitalei: ”La mulți ani tuturor românilor! Mă bucur că bucureștenii și turiștii au ales, în număr atât de mare, să petreacă Revelionul în Piața Constituției, la spectacolul organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB. Petrecerea din acest an a fost una specială, dedicată Centenarului Marii Uniri și le doresc tuturor românilor pace, multă sănătate, liniște și bucurii! La mulți ani, București! La mulți ani, România!”

Revelion Centenar a marcat 100 de ani de la Marea Unire cu un spectacol de proporții care a transformat Piața Constituției în cele peste 6 ore de muzică live. Pe scena de dimensiuni impresionante au urcat cei mai în vogă artiști ai momentului – Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar și un invitat special de renume internațional, ATB, care a mixat live până după ora 1.

Revelion Centenar rămâne un reper pentru evenimentele viitoare, atât ca amploare, cât și ca dinamica fără precedent a efectelor folosite cu ajutorul celor 260 de metri pătrați de ecrane led și a celor 20 de tiruri de echipamente. Pe lângă proiecțiile de lumină și laser, show-ul incendiar de artificii de la miezul nopții a fost unul dintre cele mai spectaculoase regaluri pirotehnice.

 

Partener media: TVR

Cu sprijinul Camerei Deputaților