PESTE 50.000 DE BUCUREȘTENI AU ÎNTÂMPINAT NOUL AN LA HIT REVELION 2018, CEA MAI MARE PETRECERE DIN CAPITALĂ

 Hit Revelion 2018 a adunat peste 50.000 de oameni în Piața George Enescu, la cea mai mare petrecere de Revelion organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB. Evenimentul a reunit cei mai ascultați artiști ai României, pentru un spectacol impresionant, inspirat de atmosfera show-urilor de pe Broadway.

Conceput ca o călătorie muzicală în lumea celor mai fredonate refrene din ultimii ani, Hit Revelion 2018 a fost o călătorie muzicală de șase ore, în care zeci de nume precum Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia, Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcția 5, Randi sau Vescan au cântat peste 100 de hituri românești pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Amploarea evenimentului a fost dată și de resursele implicate. O echipă de peste 100 de oameni a contribuit la realizarea Hit Revelion 2018. Scena a avut o deschidere de 37 ml, în total 496 de metri pătrați de scenă acoperită. Peste 400 de metri pătrați de ecrane led de înaltă rezoluție au fost folosite atât pe scenă cât și în piață, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul a putut fi urmărit și de pe Calea Victoriei sau din Piața Revoluției. S-au folosit peste 220 de lumini inteligente, peste 70 de km de cabluri și 20 de tir-uri de echipamente.

Spectacolul a fost prezentat de Ionela Năstase și CRBL și a fost difuzat în direct pe TVR1.

 

Partener media: TVR 1