Evenimentul Bucureşti – Cartier de Vară se apropie de final, penultimul weekend oferă spectacole diverse în parcurile bucureştene, teatru, magie şi muzică în Parcurile Lumea Copiilor, Sebastian, Moghioroş, Cişmigiu.

 

Sâmbătă 27 august, în Parcul Lumea Copiilor, dimineaţa de la ora 10.00, Teatrul de Magie aduce celor mici un interesant spectacol de iluzionism numit Hocus Pocus. Seara, de la ora 19.00, urcă pe scenă muzicalul Cele două orfeline, produs de ArCuB.

 

În Parcul Sebastian, dimineaţa de la ora 10.00, Compania de teatru de animaţie PUR ANIMA il prezintă pe Motănelul mofturos în faţa celor mici. Seara, de la ora 19.00, CreArt aduce pe scenă trei ansambluri de muzică populară: Minoritatea ruşi/lipoveni – Ansamblul Maladţî din Tulcea, Minoritatea turco-tătară – Ansamblul Yîldîlzlar din Constanţa şi Ansamblul Doina Oltului din Slatina.

 

În Parcul Moghioroş, la Foişor, dimineaţa de la ora 10.00, Trupa de teatru ADETINO joacă spectacolul Ursuleţul Rim Cim Cim, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul Evreiesc de Stat propune publicului spectacolul Helea, dragostea mea.

 

În Parcul Cişmigiu, Trupa de teatru ADETINO le oferă celor mici o întâlnire cu Ursuleţul Rim Cim Cim, începând cu ora 17.00.

 

 

Duminică, 28 august, dimineaţa de la ora 10.00, Trupa de teatru ADETINO vine cu Ursuleţul Rim Cim Cim, în Parcul Lumea Copiilor. Tot acolo, seara, de la ora 19.00, Teatrul Metropolis prezintă spectacolul A fi sau ce va fi….

 

În Parcul Sebastian, dimineaţa de la ora 10.00, copiii sunt aşteptaţi să vadă show-ul de iluzionism Hocus Pocus al Teatrului de Magie. Seara de la ora 19.00, Teatrul Evreiesc de Stat prezintă spectacolul Helea, dragostea mea.

 

Parcul Moghioroş găzduieşte la Foişor, dimineaţa de la ora 10.00, Trupa de teatru pentru copii CURCUBEUL VESEL cu spectacolul Călătorii în lumea dansului, iar seara, de la ora 19.00, producţia ArCuB Cele două orfeline, un muzical de Eugen Mirea.

 

 

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00, Trupa de teatru pentru copii PIF PAF îi invită pe cei mici să vadă spectacolul Zburătorul.

 

Evenimentul este organizat la iniţiativa Comisiei pentru Învăţământ, Cultură, Culte şi Sport  a  Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de către Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale şi Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4, Primăria Sectorului 5, Primăria Sectorului 6 Centrul Cultural European, A.L.P.A.B. şi R.A.T.B.

 

Parteneri media: Radio România Cultural, Bucureşti FM, 24-FUN, Caţavencii, Dilema Veche, Ring, Zoom TV.

Parteneri media online: Port.ro, iConcert.ro, apropo.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, paspartu, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, modernism.ro, diseara.ro, Glamour, herastrauparc.ro.