UPDATE 13.10: Reprezentaţia spectacolului „Căsuţa din ceaţă” din 10 octombrie, de la Teatrul Nottara, este reprogramată pentru data de 25 octombrie, la Teatrul Apropo, de la ora 19.00. Reprezentaţia de la Teatrul Apropo va avea loc cu public şi va fi transmisă şi online, în live streaming.

OrfEU şi Euridice face parte din proiectul Trei Apropouri pe Bulevard, proiect creat de Obor Productions şi finanţat de ARCUB în cadrul Programului Bucureşti – Oraş deschis 2021

Proiectul „Trei Apropouri pe Bulevard” continuă cu un performance senzorial, OrfEU şi EUridice, programat joi, 16 septembrie, de la ora 18.00, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara. O producţie a Teatrului Apropo semnată de Radu Popescu şi Adrian Ciglenean, OrfEU şi EUridice explorează temele mitului orfic concentrându-se pe aspectul relațional în contextul „infernului” cosmopolit de astăzi.

OrfEU şi Euridice

Un spectacol de Radu Popescu și Adrian Ciglenean

Scenografia: Diana Miroșu

Cu: Sidonia Doica, Fulvia Folosea, Luiza-Andreea Ghindă, Teodora Daiana Păcurar, Mihai Dulea, Cătălin Nicolau

Orfeu coboară în Infern după Euridice. Închide ochii și vino să o căutăm împreună. Acordă-ți o clipă de răgaz să asculți, să simți, să miroși, să guști, altfel.

Este imaginea de sine mai importantă decât experiența sinelui? Este imaginea comunicării preferabilă experienței comunicării?

Te invităm să explorăm împreună acest teritoriu, să (ne) ridicăm întrebări și să aflăm fiecare răspunsurile proprii, în cadrul unui performance senzorial menit să ne scoată din forfota zilnică și să ne permită introspecția.

Așadar, pornește cu noi în această călătorie senzorială ce explorează temele mitului orfic, concentrându-se pe aspectul relațional, în contextul “infernului” urban de astăzi.

Bilete: https://www.blt.ro/orfeu-si-euridice.html

Despre Trei Apropouri pe Bulevard

„Trei Apropouri pe Bulevard” prezintă o serie de trei spectacole ale Teatrului Apropo , de trei facturi diferite (clasic, senzorial, contemporan) care „se văd” pe scena Teatrului Nottara de pe Bulevardul Magheru, în septembrie și octombrie. Proiectul „Trei Apropouri pe Bulevard” a debutat pe 5 septembrie cu reprezentaţia spectacolului LO.LI.TA. A LO-VE Story regizat Monica Pop. Ultimul spectacol din cadrul proiectului este „Căsuța din ceață” de Radu Popescu şi are loc duminica, 10 octombrie, pe scena Teatrului Nottara.