PROGRAM

 

Public lecture: Miercuri, 23 martie (19h00), sala de la ArCuB  va fi amenajată în chip de amfiteatru cu trei sute de locuri pentru o pledoarie cu tema “fotografia documentară”, un public lecture susţinut de invitaţii speciali din partea Noor, fotografii Philip Blenkinsop, Pep Bonet şi Stanley Greene, pentru publicul avizat. 

 

Masterclass: Scopul întâlnirilor în cele cinci zile de workshop este de a oferi şansa unui studiu aprofundat, asistat de fotografi de talie internaţională, unor tineri cu potenţial din România, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Bosnia şi Serbia.

 

Participarea la schimbul de experienţă presupune, printre alte activităţi de grup, analiza portofoliilor şi îmbunătăţirea competenţelor de selectare şi editare a materialului documentar. Fiecare zi de curs din săptămâna de workshop va include sesiuni dedicate discuţiilor pe baza subiectelor de interes.

 

“Noor-Nikon Masterclass in Documentary Photography” reprezintă o oportunitate reală de învăţare şi de networking pentru cei cincisprezece tineri fotografi, români şi străini din imediata vecinătate a graniţelor.

 

“Există o mecanică specială a pasiunilor transplantate la Van Gogh, iar prin workshop-ul Noor-Nikon la Bucureşti ne dorim afirmarea unui număr mic de forţe vii în fotografia documentară.” mărturiseşte jovial Tatiana Moise, coordonatorul local al proiectului Noor-Nikon Masterclass la Bucureşti.

 

Notă pentru editori: Un press kit cu selecţia integrală de imagini, biografiile şi alte informaţii relevante despre participanţii la workshop-ul “Noor-Nikon Masterclass in Documentary Photography” sunt disponibile pe Noor FTP. Solicitările cu privire la interviuri sau discuţii în particular cu tutorii Noor, pe durata sesiunilor de training, se trimit în avant-propos la adresa office@noorimages.com.

 

Contact: Pentru detalii despre public lecture şi workshop, va rugăm să contactaţi coordonatorul local al proiectului Noor-Nikon Masterclass la Bucureşti, Tatiana Moise, la adresa de e-mail tatiana@cristianmovila.com, sau la telefon: 0744 484 222.