Asociația Arte dell’Anima este încântată să anunțe lansarea unui nou proiect cultural-educațional inovator, „LET’S LAUGH”, dedicat tinerilor. Proiectul se va desfășura în perioada martie-noiembrie 2024, este organizat de Asociația Arte dell’Anima, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, şi co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii I/2024, aria Artele Spectacolului – Teatru.

Misiunea Asociației Arte dell’Anima este să promoveze, să susțină și să implice tinerii artiști prin activități culturale, să dezvolte comunitatea prin educație non-formală și extrașcolară, și să inițieze proiecte la nivel local, național și internațional, în domeniile sale de interes: educație, cultură și mediu social.

„LET’S LAUGH” este un proiect educațional ce semnalează o problemă gravă și reală a generației tinere: accentuarea stresului în rândul tinerilor de peste 20 de ani. Proiectul își propune să documenteze dificultățile cu care se confruntă tinerii, prin mijloace de cercetare și performative, de la call-uri de înscriere și povești autentice, până la ateliere de programare neurolingvistică, spectacole de teatru și discuții post-spectacol. Scopul proiectului este să încurajeze tinerii să se implice în activități recreative care să genereze o stare de bine, pentru a combate anxietatea și stresul cotidian.

Toate evenimentele și produsele din cadrul proiectului sunt gratuite.

Puteți urmări desfășurarea proiectului pe www.artedellanima.ro, pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau pe Instagram: Teatrul Arte dell’Anima. Puteți lua legătura cu Asociația Arte dell’Anima telefonic la 0733.060.033, prin e-mail pe teatru@artedellanima.ro sau pe rețelele de Social Media.

Mulțumiri speciale tuturor partenerilor care s-au alăturat acestui proiect: Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, Institutul de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă.

Un proiect implementat de Asociația Arte dell’Anima prin manager de proiect Crina Lință și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.